Blog

Poročilo z dnevov odprtih vrat

Da malo strnemo vtise za vse, ki se predstavitvenih vadb niste uspeli udeležiti… poročilo pa bo zagotovo zanimivo tudi tistim, ki ste pri nas že preizkusili ‘indoor touring’ kolesarsko simulacijo… Nekateri pa ste bili pri nas celo dvakrat 🙂
Predvsem gre zahvala prav vsem, ki ste se kljub nepoznanem in novem konceptu uspeli zmotivirati in z lastno voljo premagati tistih nekaj tako pomembnih kilometrov, ki jih naše telo potrebuje, za izboljšanje psihofizičnih sposobnosti…
Naša vloga pri tem je bila, da vam na tej poti olajšamo doživljanje napora. Zato smo sledili najnovejšim trendom, ki pritrjujejo, da vizualna podpora med vadbo (vizualizacija gibanja) zmanjšuje zaznavanje napora.
V tej vlogi pri nas nastopa projekcija najtežjih kolesarskih preizkušenj, ki so tudi ekskluzivna vsebina Jrobic Touring koncepta (Jure Robič-RAAM’08, Baloh-RAAM’13…)!
Za pravilno doziranje in nadzor med samo vadbo, se uporablja najnovejši način merjenja srčnega utripa, z enostavno namestitvijo senzorja na podlaht.
Energična glasba in spremljanje kilometrov sta še dva elementa s katerim ste se spoznali. Zlasti beleženje kilometrov bo zanimivo spremljati skozi celotno sezono, saj bodo osnova za analizo vašega napredka. .. zabeleželi smo že prvo neuradno lestvico najboljših (Hall of Fame) rezultatov. Z 22,5km, 22km in 21,5km so to Mojca, Tina in Karmen! Zmagovalka prejme 1x brezplačno karto, objavljamo pa tudi srečnega lastnika 10 brezplačnih vadb med tistimi, ki so sodelovali v kratki anketi. To je Tanja P. Čestitamo!

Zaradi omejenega časa trajanja predstavitve, smo se na uri osredotočili predvsem na neposredno izvedbo storitve kolesarjenja. Za več podrobnosti o celotni zasnovi projekta si bomo vzeli čas na naslednih kolesarskih vadbah, ko bomo skupaj glede na vaše individualne sposobnosti in pričakovanja, kreirali in zastavili vaše treninge (določitev optimalne cone srčnega utripa med vadbo, doseganje določenega števila kilometrov…).

O novostih, ki jih še pripravljamo pa boste tudi kmalu obveščeni.

Zaupajmo sebi in tehnologiji ter skupaj izvajajmo, spremljajmo in dosegajmo zastavljene cilje.
ps
Vse ki ste ali šele boste lajkali naš ‘fan page’, pa vabimo da izkoristite brezplačno kolesarsko turo

Naše aktivnosti sedaj selimo v dokončanje spletnih strani jrobic.com, kjer se pripravlja tudi aktivacija za prijave in urejanja online profilov (spremljanje in analize vadb), zmontirati in objaviti pa moramo še zadnji video paket štirih 50min posnetkov RAAMa 2013 od Marka Baloha. Še enkrat pa bi vas opozorili, da za izvedbo kolesarskih vadb najprej preverite ali je za vadbo dovolj (minimalno 5!) ali preveč prijav, da ne ostanete brez kolesarske ture na Jrobic Touring kolesarski simulaciji. Vabimo vas tudi k aktivnejši vlogi pri posredovanju vaših idej, predlogov, ocenjevanju naših storitev, npr. kako ste zadovoljni z udobnostjo koles 🙂