HUMANITARNIH 1000 Z MARKOM BALOHOM

LOKACIJAPRIJAVA IN RAZPORED EKIPPOSNETEK PRENOSAREZULTATI & FOTO

1. CHARITY INDOOR CYCLING CHALLENGEsamomarko
Vsak kilometer šteje 1 evro!

V nedeljo, 9. novembra 2014, med 10. in 17. uro v HIŠI SREČE na Jesenicah

“Ker šteje namen, se nam lahko na šestih interaktivnih sobnih kolesih v Hiši sreče pridruži vsak. Čas kolesarjenja pa je za ekipe točno določen. Ekipe bodo namreč tekmovale, katera bo v 50 minutah prevozila največ kilometrov. S svojo prisotnostjo in štartnino izkažete svojo podporo,” je pred letošnjo dobrodelno akcijo povedal Marko Baloh.

Marko Baloh je sicer zmagovalec mnogih kolesarskih dirk, 7-kratni udeleženec kolesarske Dirke preko Amerike, večkratni svetovni rekorder na 100 milj, najboljši kolesar v 24-urni vožnji z najboljšim absolutnim dosežkom v zgodovini ultra-kolesarstva, svetovni rekorder v prevoženih 1000 km. Baloh je s temi in številnimi drugimi rezultati eden najboljših ultrakolesarjev na svetu.studio_jrobic

Za vsak prekolesarjen kilometer bomo Dobrodelnemu društvu UP podarili 1 evro.

Naš skupni cilj je doseči vsaj 1000 km. Prekolesarjene kilometre bomo pretvorili v evre in jih namenili socialno ogroženim otrokom za Zimsko letovanje.

Na dogodku vas bodo že čakala interaktivna sobna ergo kolesa (Hirondelle), med kolesarjenjem pa bomo na velikem platnu prikazovali trenutno zbrane kilometre ter vrteli filme Jureta Robiča, posnete na dirki RAAM 2008.

Ekipe se na sobnem kolesu pomerijo v 50-minutnem intervalu. Štart posameznih ekip bo točno določen in se ga določi ob prijavi (rezervaciji). Štart je na vsako polno uro.

Vse ekipe bodo vidne tudi v neposrednem prenosu preko interneta.
Prve tri ekipe čakajo privlačne nagrade sponzorjev!
Vsak udeleženec prejme izotonični napitek in celoletni A3 koledar.

Ekipe! Rezervirajte si prosto mesto že danes in se primerjajte z Baloh ekipo v intervalu 50 minut!

Za bogat spremljevalni program in otroško animacijo bo poskrbela Arkademija – svet sodobne športne zabave.

Ob 18. uri sledi zaključek prireditve z razglasitvijo rezultatov ekip, podelitvijo nagrad ter simbolično predajo zbranega zneska predstavniku Društva Up.
Se vidimo na prvem dobrodelnem kolesarjenju v Hiši sreče na Jesenicah!

jeseniski2

Projekt je sofinanciran s strani Občine Jesenice v okviru Javnega razpisa za mladinske projekte 2014, razpisovalca Zavoda za šport Jesenice – OE Mladinskega centra Jesenice.
Zahvaljujemo se našim sponzorjem!

Vabljeni!